Stobben frezen

De Bomenrooier.nl | StobbenfrezenOm de laatste resten van een boom te verwijderen kunnen we de stobben / boomstronk frezen. U heeft dan geen uitzicht meer op een storende boomstronk. Ook boomstronken die er al een tijdje staan, zijn voor ons geen probleem. Wij kunnen boomstronken op bijna alle plaatsen verwijderen. Ook de wat moeilijker bereikbare plaatsen zoals in achtertuinen is voor ons geen probleem.

“Snel, betrouwbaar, aardige kerel, absolute vakman. En dan ook nog eens de scherpste prijs! Als alle ondernemers toch eens zo snel, betrouwbaar en professioneel zouden zijn…”

Wilt u bestrating gaan aanleggen dan adviseren wij de stobben/stronken niet dieper dan 25 cm weg te laten frezen. Er is dan nog voldoende ruimte/diepte over om een stevige laag zand aan te brengen waarop de geplande bestrating gelegd kan worden.

Ook voor het aanleggen van nieuwe bloemenborders is het fijn als de oude stronken professioneel verwijderd worden. Door de ontstane ruimte kunt u genieten van uw nieuwe aanplant. Ons advies is om de stronk tot een diepte van ongeveer 30 cm uit te frezen.

Wilt u op de plek van een oude stronk een jonge boom terugplaatsen dan zullen wij de oude stronk zo diep mogelijk weghalen. Dit geldt ook voor het plaatsen van erfafscheidingen en hagen.

Neem voor de mogelijkheden vrijblijvend contact met ons op via het online offerte systeem of bel ons op nummer: 035-6858779.