Snoeien

snoeien

Als je een boom in de tuin hebt staan of meerdere bomen op je erf dan is het goed om de bomen te snoeien. Dit is een onderdeel van het onderhouden van de bomen. Het is ook belangrijk om de bomen niet te groot te laten worden. Door de bomen te snoeien is het ook mogelijk om op tijd te zien of ze nog wel gezond zijn. Als dit niet het geval is dan kun je tijdig ingrijpen. De vraag is vaak of je zelf de bomen kunt snoeien en onderhouden of dat je dit beter door iemand kunt laten doen.

De werkzaamheden zijn goed en vakkundig uitgevoerd. Paul heeft onze rode beuk teruggesnoeid tot een mooie boom mét behoud van vorm.

Misschien denk je dat je zelf de bomen snoeien kunt. Het is echter beter om dit over te laten aan iemand die vaker met dit bijltje heeft gehakt en dus weet waar hij mee bezig is. Je kunt een boom zodanig snoeien dat de hele balans weg is en het jaren duurt voordat deze terug is gekomen.

Indien je wilt weten wat er mogelijk is kun je het beste, geheel vrijblijvend, contact op ons opnemen. Dit kan door het offerte formulier in te vullen of direct de telefoon te pakken en ons te bellen. Je krijgt in beide gevallen een goed beeld van de mogelijkheden.