Reacties van onze klanten

Boom aftoppen en boom rooien in Bilthoven
Geplaatst door Christine en Willem Vos
Dag Paul,
hierbij wil ik je nogmaals bedanken voor het aftoppen van een grote dennenboom en het vellen van een eik in mijn tuin. Vooral de zorgvuldige wijze van werken, met respect voor omringende planten en struiken maakten indruk. Ik kan je dan ook zonder enige terughoudendheid bij een ieder aanbevelen. Mochten mensen referenties wensen, dan zal ik die gaarne geven.
met vriendelijke groet,
Willem Vos

Bomen rooien in Almere
Geplaatst door Yanet
De Bomenrooier heeft bij ons 7 bomen vakkundig gerooid, stronken gefreesd en groenafval en hout afgevoerd.
Ondanks het slechte weer! Alles keurig gedaan, tuin netjes opgeruimd zelfs de straat schoon achtergelaten.
Prettig contact met de heer ten Katen en medewerker.
De prijzen zijn zeer schappelijk.
Ik kan dit bedrijf zeker aanraden!!!
Onze complimenten!
F. Wolswijk

Beuk Rooien in de Meern
Geplaatst door Alex van Vliet
Jaap en Joep hebben in onze achtertuin een grote beuk weggehaald. Deze beuk was te groot voor de plek waar hij stond. Voor Jaap en Joep geen enkel probleem om deze te rooien. Hard werken, kop koffie en weer verder. Alle takken, bladeren en zaagsel netjes opgeruimd en afgevoerd. Ook de boomstammen (wat we als haardhout gaan verstoken) werden gestapeld en in tilbare stammen gezaagd. Professioneel, betrouwbaar, vriendelijk en servicegericht. Dankjewel!

Snoeien van 2 eiken in Laren
Geplaatst door B. Splinter
Twee grote eiken op ons pad moesten nodig gesnoeid worden, er was al tientallen jaren niks aan gedaan en met iedere storm kwamen er grote takken naar beneden. Via Google op de webpagina van de Bomenrooie terecht gekomen en per e-mail om een offerte gevraagd. Vrijwel direct kregen we een mailtje terug dat Paul graag vrijblijvend langs wilde komen om een passende prijsopgaaf te kunnen doen, dit gebeurde al na enkele dagen. De geoffreerde prijs was scherp, dus gelijk akkoord gegeven voor de opdracht. Enkele weken later kwam Paul met zijn medewerker naar ons toe voor de klus. Na een dag keihard werken door beide mannen is de klus geklaard. We hebben nu weer heel veel daglicht in ons huis en de bomen zien er top uit! Paul heeft vakwerk afgeleverd en alles was heel netjes opgeruimd na afloop. Wij zijn heel heel tevreden over de service van de Bomenrooier en heel erg blij met het resultaat!

De Bomenrooier.nl | KAPPEN, VELLEN, OMZAGEN, ROOIENRooien van drie grote eiken in Huis ter Heide
Drie reuze-eiken in 2 dagen compleet rooien en wegwerken, terwijl ze toch op een lastige plaats stonden! Als heel Nederland zo hard werkte als Paul en zijn hulpkrachten hadden wij geen crisis! Aanbevolen,

Bomenrooier in Hilversum
Echt niet verder zoeken als u een bomenrooier zoekt.. Paul ten Katen is uw man!
Snel, betrouwbaar, aardige kerel, absolute vakman. En dan ook nog eens de scherpste prijs! Als alle ondernemers toch eens zo snel, betrouwbaar en professioneel zouden zijn…

Oude beuk rooien in Hilversum 
De Bomerooier, Paul ten Katen heeft een enorme (zieke) beuk in mij achtertuin gerooid.
Als een trapezespecialst klom hij meerder malen omhoog (20 meter) om takken af te zagen. Na twee dagen kon hij de wat over was, een lange dikke stam met een omvang van ca. 3 meter laten vallen. Daarna uitgefreesd. Met twee medewerkers is Paul vier dagen bezig geweest.

Mijn ervaringen: alle afspraken klopten, uitstekend werk, alles opgeruimd en afgevoerd. Dat alles in een byzonder plezierige werksfeer. Mijn complimenten. Jack J. Nijsse

Elly
Daadkrachtig en werkt met goede uitrusting. Zeer professioneel, als je Paul ziet werken begrijp je waarom je er een professional voor nodig hebt!

rgvanwoudenberg
Paul heeft zijn werk uitstekend en volgens afspraak gedaan. Vakkundig snoeiwerk met een mooi resultaat.

Luuc Jonker
Prima ervaring! Paul komt afspraken keurig na en onze boom is gekapt en afgevoerd. Top!

Anoniem
Oogt professioneel, netjes op tijd, goed overleg, zeer tevreden met het resultaat!

Rooien van boom in Bussum
Gisteren een grote boom in mijn voortuin laten vellen.
Prima voortraject: Snelle reacties, heldere afspraken en transparante & scherpe offerte.
Het vellen van de boom ging erg snel en vakkundig. Vriendelijke professionele hardwerkende mannen. Niets in de tuin is beschadigd en alle takken zijn afgevoerd en de grotere stukken zijn in blokken gezaagd en zoals gevraagd als openhaardhout achtergelaten. Een ander klusje werd tegelijk gratis meegenomen.
Ik kan iedereen DeBoomenrooier (Paul) aanraden!
De Bomenrooier.nl | KAPPEN, VELLEN, OMZAGEN, ROOIENKappen van eik in Bilthoven
Bij ons stond direct voor het huis een enorme grote inlandse eik. De moeilijkheids factor hierbij was dat hij direct naast een groep rhododendrons stond die niet beschadigt mochten worden. Voor Paul een professionele uitdaging die hij niet uit de weg is gegaan. Vakwerk geleverd, en hard gewerkt. Rhodo’s onbeschadigt gebleven.

Bomen rooien in Naarden
Kan alle positie beoordelingen bevestigen prima werk keurig achter gelaten en redelijke prijzen. Paul komt binnenkort volgende klus doen en hebben er alle vertrouwen in.
Fam Flink Naarden

Bomen rooien in Bussum 
Paul is een absolute vakman en een zeer aardig en prettig persoon.
Onze klus was zeker niet eenvoudig. Meerdere volwassen bomen moesten worden neergehaald en andere drastisch worden teruggesnoeid. De offerte was transparant en goede afspraken werden gemaakt. Vanaf de eerste dag is er keihard en vakkundig gewerkt door Paul en zijn maat. Veiligheid, liefde voor het vak, doorwerken en een prachtig resultaat zijn de kernwoorden bij de gedane klus.
Een absolute aanrader en onze volgende klus staat al gepland.

Rooien en afvoeren in Blaricum
Per e-mail is de Bomenrooier meerdere keren door mij benaderd. Op ieder bericht is snel gereageerd. Daarnaast zijn de overeengekomen werkzaamheden op een vakkundige manier uitgevoerd. Als er nogmaals een boom gerooid dient te worden dan schakel ik meteen het bedrijf de Bomenrooier in.

Slag 
Zeer aardige man, met een vriendelijke hulpkracht. Paul deed zijn werk snel, effectief en het was nog leuk om naar te kijken ook. (een flinke boom neerhalen blijft een kunst) Bovendien bleek hij ook nog eens de goedkoopste. Paul heeft ook nog eens de dikke bruikbare takken netjes in handzame stukken gezaagd voor in de haard.

Zeker een aanrader dus, mocht ik ooit weer eens een woudreus moeten vellen bel ik hem weer 😉

Roel Drost, Baarn 
Paul heeft bij ons een grote berk die vlak bij het huis stond op zeer professionele wijze gerooid. Niets beschadigd. Alles netjes afgevoerd. Niets dan lof! Bovendien een scherpe offerte. Een absolute aanrader.

Koster 
Paul heeft al twee keer een klus voor ons uitgevoerd, beide keren perfect. Netjes, houdt zich aan afspraken, snel, vakman. Goed bereikbaar ook, zowel per mail als per telefoon.

Michel N.
Vakkundige aanpak bij het rooien en snoeien van onze bomen. Paul werkt veilig en met goede materialen, hij heeft het helemaal naar onze verwachtingen uitgevoerd!

Gert Jan
Professionele aanpakker. Maakt alle verwachtingen waar. Zeker een aanbeveling waard!

Anoniem
Snelle reactie op de vraag, goede scherpe prijs en op korte termijn tijd om boom te rooien. Goed werk geleverd exact conform de afspraken (zelfs uitgevoerd terwijl er niemand thuis was).

Godert
Paul heeft bij ons vakwerk geleverd.
Snoeien, kappen, klimmen wat een energie! www.debomenrooier.nl is zijn website heb ik ontdekt!

swier
Ik sluit me volledig aan bij de eerder gedane uitspraken

Rob
De werkzaamheden zijn goed en vakkundig uitgevoerd. Paul heeft onze rode beuk teruggesnoeit tot een mooie boom mét behoud van vorm.