Bomen kappen / rooien / omzagen / vellen

De Bomenrooier.nl | KAPPEN, VELLEN, OMZAGEN, ROOIENHoge bomen, dikke bomen, grote bomen, noem maar op, wij kunnen het voor u vakkundig rooien, kappen,verwijderen. Mede door mijn klimtechniek en de afvangtechniek van zware takken kan ik bijna alle klussen zonder schade aan onderliggende struiken, planten, schuurtjes en huizen uitvoeren. Daarbij ben ik ook in het bezit van professioneel gereedschap. Door onze unieke specialisatie in het kappen en snoeien van bomen en de lage kosten structuur zijn wij goed en bieden wij een goede prijs aan. Elke situatie is anders. De boomhelling, vorm, lengte, diameter, soort en rotting zijn factoren die de kosten beïnvloeden, net als de helling van de grond, windrichting, bovengrondse leidingen, leidingen, wegen en gebouwen. Het is belangrijk dat wij elkaar spreken om een goed beeld te krijgen van de situatie.

Vergunning

Vergunningen om een boom te kappen verschilt per gemeente. De meeste gemeentes stappen over op een bomenlijst waar beeld of waardevolle bomen op staan vermeld. Staat u boom niet op deze lijst dan kunt u vaak de boom zonder vergunning rooien. Als u boom wel op de lijst staat zult u een vergunning aan moeten vragen. Kijk dan ook eerst altijd even op de gemeente waar u woont wat de spelregels zijn omtrent het rooien van u boom in uw gemeente.

OPENHAARDHOUT ZAGEN

Indien u in het bezit bent van een houtkachel of openhaard, kan ik het hout in de door u aangegeven grootte zagen.

“Het vellen van de boom ging erg snel en vakkundig. Vriendelijke professionele hardwerkende mannen. Niets in de tuin is beschadigd en alle takken zijn afgevoerd en de grotere stukken zijn in blokken gezaagd en zoals gevraagd als openhaardhout achtergelaten.”

MOEILIJKE PLEKKEN

Doordat ik met de klimuitrusting werk kan ik op elke plek komen, dus er komt geen hoogwerker aan te pas, wat enorm in de kosten scheelt.

WEINIG TOT GEEN BESCHADIGINGEN AAN DE DIRECTE OMGEVING

WIJ RUIMEN HET ZAAGAFVAL NETJES VOOR U OP.